Grupper

SMils Interessegruppers aktiviteter er meget forskellige. Nogle af grupperne handler meget om aktiv BDSM, mens andre drejer sig mere om information eller har mere sociale formål.

Nogle af medlemstilbuddene er ikke etablerede interessegrupper, men blot koordinerede, tilbagevendende arrangementer. Interessegrupperne er en af SMils stærke sider, da det giver en bred vifte af tilbud, som medlemmerne selv står for. Det er generelt det, der kendetegner SMil: En forening for medlemmerne, skabt og drevet af medlemmerne.

Åbne og lukkede grupper

 Åbne grupper

Åbne interessegrupper er grupper, hvor man kan komme uden forudgående aftale. Nogle grupper har selvfølgelig nogle krav til alder, seksuel orientering, aktivitet, men hvis man kan identificere med gruppen, så kommer man bare når de holder arrangementer.

 Lukkede grupper

Lukkede interessegrupper i SMil København er ikke så lukkede som navnet antyder. Når en gruppe er lukket, så betyder det at man skal godkendes af dem, der står for gruppen. Oftest aftales det, at man deltager én gang på gensidig prøve.

Det lyder mere mystisk end det egentligt er. Grupperne søger måske blot at sikre en tryg atmosfære på aftenerne eller styre en rimelig kønsfordeling. Eller gruppen ønsker at overvåge medlemstilgangen til gruppen, så man kan nå at få integreret nye medlemmer i gruppen, inden der kommer endnu flere nye. Men forhør dig selv hos de ansvarlige (kontaktpersonerne).

Hvis du gerne vil deltage i en af de lukkede grupper, så skal du blot skrive til dem på deres email-adresse som du kan finde på kontaktsiden.

 Workshoppen

I SMils Latex- og Læderworkshop er det åbent for alle at lave redskaber og latexbeklædning. Vi laver piske, manchetter, halsbånd, latexbeklædning – ja, kun fantasien sætter grænserne. Vi har alt værktøjet, så det koster kun materialerne. Gode skabeloner og nogen erfaring haves, så er du uerfaren i læder- eller latexarbejde, er der hjælp at hente.

Læs mere: Workshoppen

 Fotogruppen

Billeder siger mere end 1.000 ord, dette gælder også inden for BDSM- og fetich-verdenen. Gruppen er åben for alle, der kan li’ at lave billeder, og ikke mindst dem, der kunne tænke sig at få lavet nye billeder.
Læs mere: Fotogruppen

 SMug – stedet for unge SM’ere

SMug er SMil Københavns ungdomsgruppe for alle unge, der har lyst til at dyrke SM blandt jævnaldrende. Om du er S’er, m’er, switch, til det hele eller bare til det halve, totalt erfaren eller et spædt nyt skud er SMug stedet for dig, hvis du er mellem 18 og 35 år. Det er dog tilladt at være over 35 år, hvis partneren er under.
Læs mere: SMug

 Dark Sensibility

Dark Sensibility er en gruppe af erfarne SM-folk i alle aldre, med færre eller flere års erfaring i det sorte univers.

Gruppens mål er, at fremme samt styrke trygge og klare rammer for seriøse og afklarede SM-folk, hvad enten disse er dominante, masochister eller submissive.
Endvidere at behandle hinanden med respekt og acceptere menneskets forskellighed, samt deres seksuelle præferencer.
Læs mere: Dark Sensibility

 LatexLogen

Duften, lyden, det visuelle udtryk. En krop indhyllet i latex og den forvandles til en stor erogen zone! Det stramme snærende latex, der omfavner din krop, bevægelseshæmmet nægtes huden at ånde frit. Den løse latex, der smyger sig om din krop og kærtegner dig, selv ved den mindste bevægelse. Den indædte trang og det dybt følte behov, for igen og igen at iklæde dig, pakke dig ind i dette vidunderlige materiale? Genkender du dig selv?
Læs mere: Latexlogen

 Peer Rope Copenhagen

Peer Rope Copenhagen (PRC) blev etableret i 2010 og er en åben interessegruppe i SMil København, hvor vi typisk mødes 1. søndag og 4. onsdag i måneden. Formålet er at tilbyde kvalificeret bondageundervisning, samt et trygt sted at mødes og binde for alle SMil-medlemmer og deres gæster (jfr. SMil’s gæsteregler).
Læs mere: Peer Rope Copenhagen

Hyggereb

Hyggereb er for dig der gerne vil hygge dig med at binde eller blive bundet. Om du er begynder eller øvet betyder mindre, men du skal selv kunne det du gerne vil, der er ingen undervisning. Du skal også selv medbringe en bindepartner. Vi mødes en gang om måneden.

Hyggereb holder pause i øjeblikket.
Læs mere: Hyggereb

 SMag

SMag (SMils Alle-Gruppe) har som mål at arrangere 3-4 årlige fester for samtlige medlemmer af vores dejlige forening. Kontakt os hvis du har spørgsmål, forslag, ris eller ros til vores fester. Se kontaktsiden under interessegrupper.

 Copenhagen FemDom Society

Copenhagen FemDom Society er et fristed, hvor Dominaer kan mødes, udveksle erfaringer og sparre med hinanden. Vi tilbyder et miljø, hvor både nye, uerfarne og rutinerede Dominaer kan føle sig trygge og få svar på evt. spørgsmål (der er ingen dumme spørgsmål!). Alt foregår på frivillig basis, den enkelte Domina bestemmer suverænt over hendes egen slave/sub og hvad han skal deltage i af aktiviteter og evt. fælles lege.
Læs mere: Copenhagen FemDom Society

 Kvinder på Toppen

Kvinder på Toppen er en lukket interessegruppe for Dominante kvinder som beskæftiger sig med D/s og med særlig interesse i CFNM dynamik.
Medlemmernes erfaringsgrundlag er varierende fra erfarne Dominante til mindre erfarne, fælles drivkraft i gruppen er dedikationen til dominansen og en stringent interesse for CFNM.
Læs mere: Kvinder på Toppen

 MasterGames

MasterGames er en lukket interessegruppe for Dominante Herrer med deres slavinder. D/s er i højsædet, og alle deltagere forventes at deltage aktivt. Der er således mulighed for gensidig inspiration, udveksling af erfaringer kun fantasien sætter grænser. Der kræves derfor stor gensidig tillid mellem Herrerne, så medlemskab af gruppen vil være baseret på invitation.

Gruppen vil jævnligt afholde åbne D/s-aftener med dresscode, hvor alle Dominante Herrer og deres submissive er velkomne, der kan dog være begrænsning i antallet af deltagere.

 SMash!

SMash! er SMil Københavns gruppe for transkønnede, lesbiske og biseksuelle kvinder, der tiltrækkes af hinanden. Vi vil med jævne mellemrum afholde legeaftener og andre arrangementer som praktiske workshops, filmaftener og fester. Arrangementer vil blive annonceret i kalenderen.
Læs mere: SMash!

 PeerSub

PeerSub er en gruppe for submissive kvinder, hvor vi har mulighed for at lære hinanden at kende, udveksle erfaringer og støtte hinanden. Uanset om man er slavinde, tøs, masochist eller andet er man velkommen, så længe man ser sig selv som bund i BDSM regi.

Gruppen er tænkt som et trygt fristed, hvor vi accepterer hinanden og vores forskelligheder – og hvor man kan henvende sig med ting, det ellers kan være svært at få snakket om. Specielt som ny indenfor BDSM (eller i miljøet) er der mange ting at forholde sig til og lære, og det vil vi også gerne hjælpe med.
Læs mere: PeerSub

 Sort-Mingle

Sort-Mingle er en interessegruppe for par og singler, som er åbne for nye relationer inden for BDSM, det være sig en uforpligtende legerelation, en fast playpartner eller måske en primær.

Der vil under vores arrangementer vil være mulighed for såvel partnersøgning som fri leg, og de der deltager må være indstillet på, at det altid er ok at spørge på en respektfuld måde, men det naturligvis også altid er i orden at sige nej tak.
Læs mere: Sort-Mingle

 Spanko!

Spanko! er en interessegruppe i SMil Kbh, der henvender sig til alle spankofile medlemmer, der har en særlig interesse i alt, der har med ”klassisk” spanking at gøre: Gammeldags opdragelse, adfærdskorrektion, rollespil, konsekvens, over-the-knee spankings, korporlig afstraffelse, domestic discipline, brug af gammeldags remedier som spanskrør/tawser/paddles/hårbørster/bælter, skammekrog, eftersidninger og andre tilsvarende herligheder.

Læs mere: Spanko!

Copenhagen Ageplay

Da ageplay bliver mere og mere udbredt, ønsker vi at skabe en gruppe, hvor alle med denne interesse kan mødes og dele deres tanker og erfaringer. Du kan være erfaren eller ny indenfor området. Alle er velkomne så længe du er medlem af SMIL eller gæst til et medlem.

Vi er en ny lukket interessegruppe i SMIL København. Selvom vi er en lukket gruppe, vil vi dog i årets løb holde åbne arrangementer, hvor ikke medlemmer også er velkomne.
Alle i gruppen skal som minimum være 18 år og vi har ingen tolerance for materiale der involverer mindreårige.

Læs mere: Copenhagen Ageplay

Calm

Calm, er en lukket gruppe målrettet CG/l (også kendt som DD/lg). Vi tilstræber at skabe et frirum, hvor caregivers, littles og middles er i et trygt miljø, hvor der kan snakkes, udveksles erfaringer samt afprøves teknikker med sin partner. Der er rum til alle uanset om man er erfaren, nybegynder, par eller single.

Læs mere: Calm

Rubber Play Nights

Rubber Play Nights er en gruppe for alle, som aktivt elsker at nyde deres lyst og begær i verdens bedste materiale: LATEX! Jo mere jo bedre, men lad ikke garderoben sætte grænsen. Mød op og lad os se dit skinnende SMil.
Vi mødes ca. hver 8 uge, og for at bevare intimiteten er gruppen Lukket. Dog er der mulighed for at deltage i et åbent arrangement 2 gange om året.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem