Grupper

SMils grupper er meget forskellige. Nogle af grupperne handler meget om aktiv BDSM, mens andre drejer sig mere om information eller har mere sociale formål.

Udover interessegrupperne nævnt her på siden har SMil en række medlemstilbud i form af koordinerede tilbagevendende begivenheder, herunder Den Sorte Skole samt Læder- og Latexworkshoppen (se arrangementsiden).

Interessegrupperne er en af SMils stærke sider, da det giver en bred vifte af tilbud, som medlemmerne selv står for. Det er generelt det, der kendetegner SMil: En forening for medlemmerne, skabt og drevet af medlemmerne.

Åbne og lukkede grupper

 Åbne grupper

Åbne interessegrupper er grupper, hvor man kan komme uden forudgående aftale. Nogle grupper har selvfølgelig nogle krav til alder, seksuel orientering, aktivitet, men hvis man kan identificere med gruppen, så kommer man bare når de holder arrangementer.

Lukkede grupper

Lukkede interessegrupper i SMil København er ikke så lukkede som navnet antyder. Når en gruppe er lukket, så betyder det at man skal godkendes af dem, der står for gruppen. Oftest aftales det, at man deltager én gang på gensidig prøve.

Det lyder mere mystisk end det egentligt er. Grupperne søger måske blot at sikre en tryg atmosfære på aftenerne eller styre en rimelig kønsfordeling. Eller gruppen ønsker at overvåge medlemstilgangen til gruppen, så man kan nå at få integreret nye medlemmer i gruppen, inden der kommer endnu flere nye. Men forhør dig selv hos de ansvarlige (kontaktpersonerne).

Hvis du gerne vil deltage i en af de lukkede grupper, så skal du blot skrive til dem på deres email-adresse som du kan finde på kontaktsiden.


 Fotogruppen

Billeder siger mere end 1.000 ord, dette gælder også inden for BDSM- og fetich-verdenen. Gruppen er åben for alle, der kan li’ at lave billeder, og ikke mindst dem, der kunne tænke sig at få lavet nye billeder.
Læs mere: Fotogruppen

Videogruppen

Videogruppen er et tilbud til medlemmer og grupper, hvor man kan få skudt video til eget forbrug eller til gruppen. Optagelserne kan bruges på mange måder og kan komme i mange udformninger. Eksempler på videoer er: SMils pride-video 2020, SMils 40 års jubilæumsvideo m.m. Kontakt gruppen på videogruppen@smilkbh.dk. Hvis du ikke har erfaring eller ideer til en video, så skal du ikke tøve med at skrive hvis du har lyst til at lave et projekt. Vi har erfaring i film/ tv produktion, idéudvikling, klipning osv. Gruppen er ikke en åben gruppe i den forstand at der kommer åbne arrangementer hvor folk kan filme. Det er et tilbud til medlemmer til at være optrædende i videoen. Så lokalerne kommer til at være lukkede for andre medlemmer når vi producerer.

 SMug – stedet for unge SM’ere

SMug er SMil Københavns ungdomsgruppe for alle unge, der har lyst til at dyrke SM blandt jævnaldrende. Om du er S’er, m’er, switch, til det hele eller bare til det halve, totalt erfaren eller et spædt nyt skud er SMug stedet for dig, hvis du er mellem 18 og 35 år. Det er dog tilladt at være over 35 år, hvis partneren er under.
Læs mere: SMug

 Dark Sensibility

Dark Sensibility er en gruppe af erfarne SM-folk i alle aldre, med færre eller flere års erfaring i det sorte univers.

Gruppens mål er, at fremme samt styrke trygge og klare rammer for seriøse og afklarede SM-folk, hvad enten disse er dominante, masochister eller submissive.
Endvidere at behandle hinanden med respekt og acceptere menneskets forskellighed, samt deres seksuelle præferencer.
Læs mere: Dark Sensibility

 LatexLogen

Duften, lyden, det visuelle udtryk. En krop indhyllet i latex og den forvandles til en stor erogen zone! Det stramme snærende latex, der omfavner din krop, bevægelseshæmmet nægtes huden at ånde frit. Den løse latex, der smyger sig om din krop og kærtegner dig, selv ved den mindste bevægelse. Den indædte trang og det dybt følte behov, for igen og igen at iklæde dig, pakke dig ind i dette vidunderlige materiale? Genkender du dig selv?
Læs mere: Latexlogen

 Peer Rope Copenhagen

Peer Rope Copenhagen (PRC) blev etableret i 2010 og er en åben interessegruppe i SMil København, hvor vi typisk mødes 1. søndag og 4. onsdag i måneden. Formålet er at tilbyde kvalificeret bondageundervisning, samt et trygt sted at mødes og binde for alle SMil-medlemmer og deres gæster (jfr. SMil’s gæsteregler).
Læs mere: Peer Rope Copenhagen

Alternative Rope Lab

Alternative Rope Lab er en gruppe, hvor vi udforsker og praktiserer alternative former for rebbondage med udgangspunkt i andre kropslige og spirituelle praksisser. Det kan være tantra, shamanisme, dans, kampsport, energiarbejde, kontaktimprovisation, meditation eller andet.
I Alternative Rope Lab er der ingen undervisning, og det forudsættes, at deltagerne har et vist kendskab til basal teknik og sikkerhed. Det er et samskabende rum, hvor det forventes, at alle bidrager og tager aktiv del i udforskningen.
Vi udforsker og udveksler i mindre grupper. Det vil sige, at du ikke behøver en partner for at deltage, og samtidig at du ikke kan forvente kun at binde med 1 partner.
Alternative Rope Lab er en lukket gruppe, og det betyder bare, at vi gerne vil høre lidt om dig og dine interesser indenfor gruppens emner, og at vi søger at skabe en harmonisk sammensætning af gruppen. 
Vi mødes typisk den 2. torsdag i måneden.
 

Playfulropes

Motto: Make ropes dirty again

Formål: Formål med denne gruppe er fokus på reb og leg, hvordan bruges man reb, sikkert og forsvarligt i en legesession, det værende blidt eller hårdt. Fokus er ikke på de traditionelle bindinger, men anvendelse af disse.

Der vil lægges vægt på at det grundlæggende og sikkerheden er i orden, men det er dynamikken mellem rigger og model der er centralt for gruppen. Så det er ikke en gruppe for at lære fundamentale bindinger. Her henvises til Peer Rope Copenhagen.

Emner som kan berøres, er f.eks. Transitions, Predicaments, Fremvisning, Torturbindinger, Leg i reb, fuckties, med mere.

Målgruppe: Gruppen er åben for alle, men det forventes at deltagere kan de fundamentale bindinger, og binder på en sikker måde.

 SMag

SMag (SMils Alle-Gruppe) har som mål at arrangere 3-4 årlige fester for samtlige medlemmer af vores dejlige forening. Kontakt os hvis du har spørgsmål, forslag, ris eller ros til vores fester. Se kontaktsiden under interessegrupper.

 Copenhagen FemDom Society

Copenhagen FemDom Society er et fristed, hvor Dominaer kan mødes, udveksle erfaringer og sparre med hinanden. Vi tilbyder et miljø, hvor både nye, uerfarne og rutinerede Dominaer kan føle sig trygge og få svar på evt. spørgsmål (der er ingen dumme spørgsmål!). Alt foregår på frivillig basis, den enkelte Domina bestemmer suverænt over hendes egen slave/sub og hvad han skal deltage i af aktiviteter og evt. fælles lege.
Læs mere: Copenhagen FemDom Society

 MasterGames

MasterGames er en lukket interessegruppe for Dominante Herrer med deres slavinder. D/s er i højsædet, og alle deltagere forventes at deltage aktivt. Der er således mulighed for gensidig inspiration, udveksling af erfaringer kun fantasien sætter grænser. Der kræves derfor stor gensidig tillid mellem Herrerne, så medlemskab af gruppen vil være baseret på invitation.

Gruppen vil jævnligt afholde åbne D/s-aftener med dresscode, hvor alle Dominante Herrer og deres submissive er velkomne, der kan dog være begrænsning i antallet af deltagere.

 SMash!

SMash! er SMil Københavns gruppe for transkønnede, lesbiske og biseksuelle kvinder, der tiltrækkes af hinanden. Vi vil med jævne mellemrum afholde legeaftener og andre arrangementer som praktiske workshops, filmaftener og fester. Arrangementer vil blive annonceret i kalenderen.
Læs mere: SMash!

 PeerSub

PeerSub er en gruppe for submissive kvinder, hvor vi har mulighed for at lære hinanden at kende, udveksle erfaringer og støtte hinanden. Uanset om man er slavinde, tøs, masochist eller andet er man velkommen, så længe man ser sig selv som bund i BDSM regi.

Gruppen er tænkt som et trygt fristed, hvor vi accepterer hinanden og vores forskelligheder – og hvor man kan henvende sig med ting, det ellers kan være svært at få snakket om. Specielt som ny indenfor BDSM (eller i miljøet) er der mange ting at forholde sig til og lære, og det vil vi også gerne hjælpe med.
Læs mere: PeerSub

Copenhagen Ageplay

Da ageplay bliver mere og mere udbredt, ønsker vi at skabe en gruppe, hvor alle med denne interesse kan mødes og dele deres tanker og erfaringer. Du kan være erfaren eller ny indenfor området. Alle er velkomne så længe du er medlem af SMIL eller gæst til et medlem.

Vi er en ny lukket interessegruppe i SMIL København. Selvom vi er en lukket gruppe, vil vi dog i årets løb holde åbne arrangementer, hvor ikke medlemmer også er velkomne.
Alle i gruppen skal som minimum være 18 år og vi har ingen tolerance for materiale der involverer mindreårige.

Læs mere: Copenhagen Ageplay

Calm

Calm, er en lukket gruppe målrettet CG/l (også kendt som DD/lg). Vi tilstræber at skabe et frirum, hvor caregivers, littles og middles er i et trygt miljø, hvor der kan snakkes, udveksles erfaringer samt afprøves teknikker med sin partner. Der er rum til alle uanset om man er erfaren, nybegynder, par eller single.

Læs mere: Calm

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

 Spanko!

Spanko! er en interessegruppe i SMil Kbh, der henvender sig til alle spankofile medlemmer, der har en særlig interesse i alt, der har med ”klassisk” spanking at gøre: Gammeldags opdragelse, adfærdskorrektion, rollespil, konsekvens, over-the-knee spankings, korporlig afstraffelse, domestic discipline, brug af gammeldags remedier som spanskrør/tawser/paddles/hårbørster/bælter, skammekrog, eftersidninger og andre tilsvarende herligheder.

Læs mere: Spanko!

Singletail

Singletail er et tilbud til medlemmer af SMiL der allerede har en singletail.

Det er en erfagruppe der fokuserer på udveksling af erfaringer og kilder til træning.

Vi vil desuden bruge foreningens lokaler til at øve det at svinge pisken. Det vil blive mod statiske mål, da de fleste ikke har muligheden derhjemme uden at ødelægge lamper og nipsgenstande.

Gruppen er en lukket gruppe, da vi ønsker at sikre at fremmødte medlemmer har de nødvendige kubikmeter til rådighed.

Kontakt gruppen på singletail@smilkbh.dk.

Perverted

Vi sætter fokus på den perverterede leg. En gruppe hvor der skal være plads til at fylde numser med chokolade skildpadder, hvor knive kan ses som sexlegetøj og hvor ingen løfter et øjenbryn over hvad du synes er sjov at gøre i dit Care Bear-kostume. Og hvis der er blod på gulvet så er den eneste passende kommentar “De tørrer vel op efter sig?”

Perverted er en legegruppe, og det forventes derfor at du allerede har en eller flere legeaftaler aftalt til et arrangement. Vi vil have en stram alkoholpolitik, alkohol kan først nydes efter ens leg er afsluttet og som en del af aftercare. Men har man en plan om champagne leg, kan der gives dispensation for anvendelse i andre kropsåbninger.

For at give den bedste oplevelse for alle vil der ikke være lukkede rum. Det er fint nok at bruge et af de lukkede rum til sin leg, men til Perverted lukker man ikke dørene.

Perverted tillader at tage billeder af sin egen leg hvis alle deltagere er indforstået med det. Nogen gange er en leg bare for god til ikke at dokumentere.

Der er ikke nogen dresscode. Så om det er jeans eller Dr Frank’n‘Furter-kostume der passer bedst til din leg så er det op til dig.
Perverted er en lukket gruppe. For at deltage skal du skrive til os. Se adressen på kontaktsiden under interessegrupper. For at blive godkendt skal man inviteres til at deltage i et arrangement på prøve for at se om man passer ind. Hvis man ikke overholder gruppens retningslinjer eller ikke passer ind i gruppen vil man selvfølgelig få at vide at det ikke er muligt at deltage i fremtidige arrangementer. Gruppen forbeholder sig ret til at sige nej på forhånd.

Legegruppen

Legegruppen er en åben gruppe med fokus på leg og kreativitet.

Det kan være arrangerede playfights, hvor man legende kæmper med hinanden på måtterne.
Det kan være tematiserede fotoshoots, hvor fokus ligger på at skabe billeder inden for en bestemt ramme.
Og det kan være en kunstnerisk begivenhed, hvor fokus måske ligger på at lege med maling eller reb for at opnå et bestemt udtryk.

Legegruppen tillader at tage billeder af sin egen leg hvis alle deltagere er indforstået med det. Kunst og kreativitet er bedst når det deles.

Legegruppen er en åben gruppe, hvor alle kan være med.