Grupper

SMils grupper er meget forskellige. Nogle af grupperne handler meget om aktiv BDSM, mens andre drejer sig mere om information eller har mere sociale formål.

Udover interessegrupperne nævnt her på siden har SMil en række medlemstilbud i form af koordinerede tilbagevendende begivenheder, herunder Den Sorte Skole samt Læder- og Latexworkshoppen (se arrangementsiden).

Interessegrupperne er en af SMils stærke sider, da det giver en bred vifte af tilbud, som medlemmerne selv står for. Det er generelt det, der kendetegner SMil: En forening for medlemmerne, skabt og drevet af medlemmerne.

Åbne og lukkede grupper

Åbne grupper

Åbne interessegrupper er grupper, hvor man kan komme uden forudgående aftale. Nogle grupper har selvfølgelig nogle krav til alder, seksuel orientering, aktivitet, men hvis man kan identificere med gruppen, så kommer man bare når de holder arrangementer.

Lukkede grupper

Lukkede interessegrupper i SMil København er ikke så lukkede som navnet antyder. Når en gruppe er lukket, så betyder det at man skal godkendes af dem, der står for gruppen. Oftest aftales det, at man deltager én gang på gensidig prøve.

Det lyder mere mystisk end det egentligt er. Grupperne søger måske blot at sikre en tryg atmosfære på aftenerne eller styre en rimelig kønsfordeling. Eller gruppen ønsker at overvåge medlemstilgangen til gruppen, så man kan nå at få integreret nye medlemmer i gruppen, inden der kommer endnu flere nye. Men forhør dig selv hos de ansvarlige (kontaktpersonerne).

Hvis du gerne vil deltage i en af de lukkede grupper, så skal du blot skrive til dem på deres email-adresse som du kan finde på kontaktsiden.


Fotogruppen

Billeder siger mere end 1.000 ord, dette gælder også inden for BDSM- og fetich-verdenen. Gruppen er åben for alle, der kan li’ at lave billeder, og ikke mindst dem, der kunne tænke sig at få lavet nye billeder.
Læs mere: Fotogruppen

Videogruppen

Videogruppen er et tilbud til medlemmer og grupper, hvor man kan få skudt video til eget forbrug eller til gruppen. Optagelserne kan bruges på mange måder og kan komme i mange udformninger. Eksempler på videoer er: SMils pride-video 2020, SMils 40 års jubilæumsvideo m.m. Kontakt gruppen på videogruppen@smilkbh.dk. Hvis du ikke har erfaring eller ideer til en video, så skal du ikke tøve med at skrive hvis du har lyst til at lave et projekt. Vi har erfaring i film/ tv produktion, idéudvikling, klipning osv. Gruppen er ikke en åben gruppe i den forstand at der kommer åbne arrangementer hvor folk kan filme. Det er et tilbud til medlemmer til at være optrædende i videoen. Så lokalerne kommer til at være lukkede for andre medlemmer når vi producerer.

SMug – stedet for unge SM’ere

SMug er SMil Københavns ungdomsgruppe for alle unge, der har lyst til at dyrke SM blandt jævnaldrende. Om du er S’er, m’er, switch, til det hele eller bare til det halve, totalt erfaren eller et spædt nyt skud er SMug stedet for dig, hvis du er mellem 18 og 35 år. Det er dog tilladt at være over 35 år, hvis partneren er under.
Læs mere: SMug

Dark Sensibility

Dark Sensibility er en gruppe af erfarne SM-folk i alle aldre, med færre eller flere års erfaring i det sorte univers.

Gruppens mål er, at fremme samt styrke trygge og klare rammer for seriøse og afklarede SM-folk, hvad enten disse er dominante, masochister eller submissive.
Endvidere at behandle hinanden med respekt og acceptere menneskets forskellighed, samt deres seksuelle præferencer.
Læs mere: Dark Sensibility

Latexlogen

Duften, lyden, det visuelle udtryk. En krop indhyllet i latex og den forvandles til en stor erogen zone! Det stramme snærende latex, der omfavner din krop, bevægelseshæmmet nægtes huden at ånde frit. Den løse latex, der smyger sig om din krop og kærtegner dig, selv ved den mindste bevægelse. Den indædte trang og det dybt følte behov, for igen og igen at iklæde dig, pakke dig ind i dette vidunderlige materiale? Genkender du dig selv?
Læs mere: Latexlogen

Peer Rope Copenhagen

Peer Rope Copenhagen (PRC) blev etableret i 2010 og er en åben interessegruppe i SMil København, hvor vi typisk mødes 1. søndag og 4. onsdag i måneden. Formålet er at tilbyde kvalificeret bondageundervisning, samt et trygt sted at mødes og binde for alle SMil-medlemmer og deres gæster (jfr. SMil’s gæsteregler).
Læs mere: Peer Rope Copenhagen

Alternative Rope Lab

I Alternative Rope Lab tager vi udgangspunkt i kropslige og spirituelle praksisser og udforsker sammen, hvordan de kan kombineres med rebbondage. Udgangspunktet kan være dans, yoga, tantra, shamanisme, kampsport, kontaktimprovisation, eller andet afhængigt af deltagernes initiativ og bidrag.

Alternative Rope Lab er et samskabende rum, hvor det forventes, at alle bidrager til udforskningen af dagens emne. Der er ingen undervisning, og vi lærer og udvikler os således via hinanden. Men hvis du brænder for et emne, og du gerne vil lave en form for oplæg om det og hvordan du forestiller dig, det kan kombineres med reb, er du velkommen til det.

Alternative Rope Lab er for dig, der er glad for reb og en eller flere kropslige/spirituelle praksisser. 

Du behøver ikke en partner – vi binder alene, parvis eller i grupper, afhængigt af emnet og deltagernes input, og man er selvfølgelig ikke forpligtet til at binde med nogen, man ikke har lyst til at binde med. I må gerne deltage som par, men I forventes stadig hver især at bidrage til fællesskabet. 

Alternative Rope Lab er en lukket gruppe, og det betyder bare, at vi gerne vil høre lidt om dig og dine interesser og erfaringer indenfor gruppens emner, og at vi søger at skabe en harmonisk sammensætning af gruppen.

Vi mødes typisk den anden torsdag i måneden kl 19 – 22.

Kontakt os på ARL@smilkbh.dk

Playfulropes

Motto: Make ropes dirty again

Der vil lægges vægt på at det grundlæggende og sikkerheden er i orden, men det er dynamikken mellem rigger og model der er centralt for gruppen. Så det er ikke en gruppe for at lære fundamentale bindinger. Her henvises til Peer Rope Copenhagen.

Emner som kan berøres, er f.eks. Transitions, Predicaments, Fremvisning, Torturbindinger, Leg i reb, fuckties, med mere.

Målgruppe: Gruppen er åben for alle, men det forventes at deltagere kan de fundamentale bindinger, og binder på en sikker måde.

Formål: Formål med denne gruppe er fokus på reb og leg, hvordan bruger man reb, sikkert og forsvarligt i en legesession, det værende blidt eller hårdt. Fokus er ikke på de traditionelle bindinger, men anvendelse af disse.

Kinbaku Study

Kinbaku Study er en lukket gruppe, hvor medlemmerne deler et fællesskab omkring struktureret læring af japansk bondage.
Gruppen mødes fast 1-2 gange om måneden og træner jævnfør et tilrettelagt program.

Da opbindingspladser desværre er begrænset, er der også en naturlig begrænsning på deltagerantallet i gruppen. Ønskes optagelse skal du kontakte ks@smilkbh.dk, men bemærk venligst, at vi i øjeblikket har venteliste, da alle pladser er fyldte. Kontakt skal ske til ks@smilkbh.dk.

Hyggereb

Hyggereb er for jer der ønsker et space med reb som omdrejningspunkt.
Det handler om hygge, shibari og det man kan med reb.

Vi tilbyder et sted hvor du kan binde, eksperimentere og forhåbentlig blive inspireret af andre ligesindede. 

Deltagerkrav:
Det er et krav, at du kommer med en bindepartner eller på anden måde har en forhåndsaftale. 

Fokus i Hyggereb er lysten til reb. Riggerens niveau er derfor knap så vigtigt, men da der ikke er undervisning forventes det riggeren har styr på basis, eller ønsker at øve på egen hånd. 

Vi vil gerne passe på gruppen og sikre os, at alle deltagere kan føle sig trygge i gruppen. Derfor forbeholder vi os retten til at afvise deltagere. Derudover binder vi påklædt og alle døre forbliver åbne.

Tilmelding skal altid ske til: hyggereb@smilkbh.dk

SMag

SMag (SMils Alle-Gruppe) har som mål at arrangere 3-4 årlige fester for samtlige medlemmer af vores dejlige forening. Kontakt os hvis du har spørgsmål, forslag, ris eller ros til vores fester. Se kontaktsiden under interessegrupper.

Copenhagen FemDom Society

Copenhagen FemDom Society er et fristed, hvor Dominaer kan mødes, udveksle erfaringer og sparre med hinanden. Vi tilbyder et miljø, hvor både nye, uerfarne og rutinerede Dominaer kan føle sig trygge og få svar på evt. spørgsmål (der er ingen dumme spørgsmål!). Alt foregår på frivillig basis, den enkelte Domina bestemmer suverænt over hendes egen slave/sub og hvad han skal deltage i af aktiviteter og evt. fælles lege.
Læs mere: Copenhagen FemDom Society

FemDom Conference Copenhagen

FemDom Conference Copenhagen er en lukket interessegruppe for alle Dominante kvinder. Vores vision og intention er, at blive det mest omfattende event dedikeret til FemDom og FLR. Vores team af Dominante og submissive er dedikeret til at dele viden om FemDom i alle sine udtryk.

Vi sigter mod at arrangere FemDom fokuserede events, samt en årlig weekend med inspirerende talks og workshops om relevante emner der taler til sind, krop og sjæl.

Vores mission er at inspirere til livslang læring, fremme viden og styrke vores relationer indenfor FemDom segmentet.

 Send gerne en e-mail til FCC@smilkbh.dk for yderligere information.

FLR-mændene

FLR-mændene er en gruppe for submissive mænd. Når vi mødes, er det altid for at gøre hinanden til bedre submissive. Vi inspirerer hinanden og erfaringsudveksler. Vi udvikler os sammen individuelt og som gruppe. Sammen planlægger og afholder vi fantastiske arrangementer.

Læs mere her: FLR-mændene

MasterGames

MasterGames er en lukket interessegruppe for Dominante Herrer. Gruppens primære formål er at skabe et forum for gensidig inspiration, udveksling af erfaringer. På Mastergames events kan gruppens medlemmer invitere deres underkastede med.

Læs mere: MasterGames

PeerSub

PeerSub er en gruppe for submissive kvinder, hvor vi har mulighed for at lære hinanden at kende, udveksle erfaringer og støtte hinanden. Uanset om man er slavinde, tøs, masochist eller andet er man velkommen, så længe man ser sig selv som bund i BDSM regi.

Gruppen er tænkt som et trygt fristed, hvor vi accepterer hinanden og vores forskelligheder – og hvor man kan henvende sig med ting, det ellers kan være svært at få snakket om. Specielt som ny indenfor BDSM (eller i miljøet) er der mange ting at forholde sig til og lære, og det vil vi også gerne hjælpe med.
Læs mere: PeerSub

SMash

SMash! er SMil Københavns gruppe for transkønnede, lesbiske og biseksuelle kvinder, der tiltrækkes af hinanden. Vi vil med jævne mellemrum afholde legeaftener og andre arrangementer som praktiske workshops, filmaftener og fester. Arrangementer vil blive annonceret i kalenderen.

Læs mere her: SMash

Queer

Hvis du føler dig queer og samtidig tænder på BDSM, så er du lige den vi søger.

Hvis du ikke selv søger at være queer, men bare rigtig gerne vil hænge ud med os, så er vores almindelige arrangementer ikke noget for dig, men hold øje med kalenderen i fremtiden, for vi vil rigtigt gerne se dig til en af vores åbne fester.

Læs mere her: Queer

Copenhagen Ageplay

Copenhagen Ageplay er en intern gruppe i SMil for alle med en interesse omkring ageplay. Du kan være erfaren eller ny indenfor området. Vi holder som hovedregel interne “Legestue events” for SMil-medlemmer hver 1. mandag i måneden og ca. 4 åbne temafester, hvor alle er velkomne. Til vores arrangementer sørger vi for at opsætte hyggelige omgivelser med bl. a. musik, snacks og drikkelse, hyggekrog og plads til at udfolde dig kreativt.

Læs mere her: Copenhagen Ageplay

Spanko!

Spanko! er en interessegruppe i SMil Kbh, der henvender sig til alle spankofile medlemmer, der har en særlig interesse i alt, der har med ”klassisk” spanking at gøre: Gammeldags opdragelse, adfærdskorrektion, rollespil, konsekvens, over-the-knee spankings, korporlig afstraffelse, domestic discipline, brug af gammeldags remedier som spanskrør/tawser/paddles/hårbørster/bælter, skammekrog, eftersidninger og andre tilsvarende herligheder.

Vi er en åben interessegruppe så alle er meget velkomne, men venligst gør dig bekendt med vores Spanko! kodeks før end du deltager: Spanko! Code of Conduct.

Singletail

Singletail er et tilbud til medlemmer af SMiL der allerede har en singletail.

Det er en erfa-gruppe der fokuserer på udveksling af erfaringer og kilder til træning.

Vi vil desuden bruge foreningens lokaler til at øve det at svinge pisken; Det vil derfor blive mod statiske mål, da de fleste ikke har muligheden derhjemme uden at ødelægge lamper og nipsgenstande.

Gruppen er en lukket gruppe, da vi ønsker at sikre at fremmødte medlemmer har de nødvendige kubikmeter til rådighed når piskene svinges.

Kontakt gruppen på singletail@smilkbh.dk

Legegruppen

Legegruppen er en åben gruppe med fokus på leg og kreativitet.

Det kan være arrangerede playfights, hvor man legende kæmper med hinanden på måtterne.
Det kan være tematiserede fotoshoots, hvor fokus ligger på at skabe billeder inden for en bestemt ramme.
Og det kan være en kunstnerisk begivenhed, hvor fokus måske ligger på at lege med maling eller reb for at opnå et bestemt udtryk.

Legegruppen tillader at tage billeder af sin egen leg hvis alle deltagere er indforstået med det. Kunst og kreativitet er bedst når det deles.

Legegruppen er en åben gruppe, hvor alle kan være med.

Conscious Kink

Transformation af mørke til lys gennem BDSM

Formål:

At åbne for dybere lag i os selv og hinanden gennem BDSM-leg og -ritualer. At benytte BDSM i alle dets former til at udvide bevidstheden og opleve alternative sindstilstande. At forløse bunden energi og åbne for det autentiske, spontane selvudtryk, for derigennem at møde os selv og hinanden på ny.

At bringe bevidsthed ind i BDSM-leg og at åbne for oplevelsen af energi og spiritualitet gennem BDSM-praksisser, hvor inspiration fra tantra, shamanisme, sang, dans, kampsport o.a. kan inddrages.

I fællesskab at samskabe dette ved at udforske variationer af dominans, underkastelse og ritualer med bevidsthed og intention.

Læs mere: Conscious Kink.