Peer Rope Copenhagen

Foto: Philip Stadler

Peer Rope Copenhagen (PRC) blev etableret i 2010 og er en åben interessegruppe i SMil København, hvor vi typisk mødes 1. søndag og 4. onsdag i måneden. Formålet er at tilbyde kvalificeret bondageundervisning, samt et trygt sted at mødes og binde for alle SMil-medlemmer og deres gæster (jfr. SMil’s gæsteregler).

Vi har ingen dresscode – “Dress or Undress as you like.” Der er ingen begrænsninger for udfoldelsen, når blot vi tager behørigt hensyn til hinanden. Derudover hilser vi alle former for (sikker) bondage velkommen.

I PRC undervises i reb på alle niveauer fra begynder til avanceret. Udgangspunktet i undervisningen er japansk inspireret bondage. Vi har erfarne instruktører, som tilbyder grundlæggende introduktion til nystartede om sikkerhed, basisbindinger med mere. Der undervises både individuelt og i hold, efter deltagernes ønsker og behov – og antallet af instruktører til rådighed. De øvede vælger ofte et eller flere temaer, som de beskæftiger sig med. Her kan man finde inspiration og støtte, og dele rebviden med andre deltagere. Alle opfordres til at bidrage med deling af viden i PRC, for eksempel ved at tilbyde at undervise i et emne, som andre gerne vil lære. Målet er, at deltagerne får en hyggelig reb oplevelse.

Efter undervisning er der fri udfoldelse, lyset dæmpes til leg og fordybelse. På søndage starter vi med Rope Cafe i den første time. Her kan man møde nye mennesker til en rebsnak, og måske finde en rebpartner.
Vi inviterer anerkendte eksperter fra ind- og udland til at gæsteundervise i reb og relaterede emner. Her er det en god idé at booke plads i god tid. Ved at tilmelde sig vores nyhedsbrev, modtager man relevant information en gang om måneden.

Vel mødt!
Peer Rope Copenhagen

Se vores mail-adresse på kontaktsiden under interessegrupper.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem