Dark Sensibility

Dark Sensibility er en gruppe af erfarne SM-folk i alle aldre, med færre eller flere års erfaring i det sorte univers.

Gruppens mål er, at fremme samt styrke trygge og klare rammer for seriøse og afklarede SM-folk, hvad enten disse er dominante, masochister eller submissive.
Endvidere at behandle hinanden med respekt og acceptere menneskets forskellighed, samt deres seksuelle præferencer.

Dark Sensibility er startet af nogle mennesker, som gerne vil have mulighed for at komme i en gruppe under SMil, hvor legen er i højsædet. Et sted hvor åbenheden – inden for vore lukkede rammer – sørger for at alle kan være her.
Vi stiller et væsentligt krav til alle: Du skal være afklaret med din seksualitet . Vi er ikke gruppen, hvor du finder ud af om dette her er ”noget for dig” – eller stedet hvor man kan ”se giraffen”. Til gengæld bider vi ikke -slet ikke -med mindre det er det DU ønsker…
Vi er meget forskellige, både hvad angår erfaring og behov og selv om du måske føler dig “anderledes”, så kan du være sikker på, at der i Dark Sensibility nok er en eller flere, der har samme interesse og fantasi som dig. Og vi håber på, at vores gruppe til stadighed vil bestå af en bred vifte af mennesker fra denne herlige verden af BDSM.

Dark Sensibility er en lukket gruppe, og kræver derfor optagelse. Dette foregår ved at kontakte gruppen, per mail, eller gennem SMil.
Selve optagelsen, vil foregå som en lille ”kaffesnak”, og du vil snarest derefter modtage besked, om optagelse i Dark Sensibility.

Se vores mailadresse på kontaktsiden.