Arrangementer

Udenfor vores almindelige åbningstid afholdes der i grupperegi en lang række forskellige arrangementer i SMil København. Herunder kan du læse om en række af disse.

Interessegrupper
Interessegrupper etableres på medlem­mernes initiativ og har socialt samvær og aktivitet som hoved­formål. Grupperne mø­des typisk i foreningen på dage, hvor der ikke er almindeligt medlems­åbent.
Vi har pt. bl.a. bondagegrupper, en gruppe for unge (SMug), dominagrupper, en gruppe for submissive kvinder, en gruppe for submissive mænd, en gruppe på tværs med fokus på aktiv leg, en fotogruppe, en spankinggruppe, en gruppe for ageplay samt en gruppe for lesbiske, bi- og transseksuelle kvinder.

Læs om alle Interessegrupperne her: Grupper

Latex- og Læderworkshoppen
I SMil er det åbent for alle at lave sine egne redskaber.  Vi har alt værktøjet, så det koster kun materialerne, så er du uerfaren i læder- eller latexarbejde, er der hjælp at hente.
Workshoppen er, udover et produktivt sted, også et godt sted at lære andre SMilister at kende.

Læs mere om Workshoppen her: Workshoppen

Den Sorte Skole
Den Sorte Skoles mission er oplysning om BDSM i særdeleshed og BDSM praktikker i almindelighed.
Midlet er fascination. Vi hører oplæg om, eller ser demonstrationer af, de ting som fasciner os.

Læs mere om Den Sorte Skole her: Den Sorte Skole

Meetup og BDSM basic

Den 4. fredag i hver måned inviterer introgruppen til meetup og BDSM basic. Vi mødes kl 18. Den første time vil der være meetup for nye, og singler er særligt velkomne. Efter den første time med snak og hygge, starter BDSM basic som byder på viden og tre rullende temaer: bondage, slagteknik og slagredskaber, samt tøj og legetøj. Vi fra introgruppen vil være tilstede i foreningen som jeres værter frem til kl. 22.