SMil København

For text in English, choose English in the menu.

Mød andre med interesse for BDSM

 I SMil København kan du dyrke aktiv BDSM i stemningsfulde omgivelser, som er indrettet til leg. Men vi mødes også for at snakke åbent om BDSM og alt muligt andet, og naturligvis for at lege med vores seksualitet. Foreningen er ikke et erotisk slaraffenland eller et kontaktbureau. Det er tilladt at spørge, men et nej skal respekteres. Diskretion er en ufravigelig regel, både for medlemmer og for gæster. Det sikrer trygge rammer for alle.

Vi har en simpel regel om, at alle bedes tænke over deres påklædning for at være med til at skabe en god stemning for aktiv BDSM. Se mere under “Medlemsaftener”. Foruden de almindelige medlemsaftener har vi introduktionsmøder for interesserede samt  foredrag, fester og andre aktiviteter for vores medlemmer.

Gæsteordning
Som medlem af SMil kan du medbringe en til to gæster i SMil København mod betaling af gæstekort. Du står inde for, at dine gæster er fyldt 18 år og overholder de regler, der gælder for SMils medlemmer omkring diskretion, adfærd i foreningens lokaler etc. Du må ikke efterlade din gæst/dine gæster i lokalerne, når du forlader foreningen, med mindre et andet medlem overtager ansvaret for vedkommende, og det samtidig meddeles den lokaleansvarlige. Samme gæst kan max. besøge SMil København tre gange. Ønsker gæsten derefter at komme igen, kræver det tegning af medlemskab. Det samme gælder for tidligere medlemmer, der ikke kan være gæst i lokalerne førend 2 år efter endt medlemskab. I de regnskaber tæller gæstens deltagelse i åbne arrangementer ikke med.
Bortset fra når det gælder åbne arrangementer, anses gæster for at være personlige gæster man kan stå inde for, og som der i sagens natur IKKE kan annonceres efter på diverse sociale medier.

Sikkerhed
Uanset om det er aftalt parterne imellem, er CIRKUS vores officielle stopord, som alle skal respektere, når der leges i SMil Kbh. Respekteres det ikke, har de lokaleansvarlige ret til at gribe ind.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem