Intro

Intro foregår: SMil København, Skjulhøj Alle 57A, 2720 Vanløse.
Vi holder introaften 1. tirsdag og 3. fredag i måneden kl 18:30-22:00.
Tilmelding er ikke nødvendig – bare duk op.
Bemærk venligst tidspunktet klokken 18:30 – vi starter til tiden og lukker døren.


Har du lyst til at vide mere om SMil København, og er du fyldt 18 år, er det en god idé at komme til en introduktionsaften. Introaftenen er din mulighed for at se foreningen, og få mulighed for at melde dig ind. På øvrige medlemsaftener og åbningsdage er der KUN adgang for medlemmer og deres specielt inviterede gæster i foreningens lokaler.

Introaftenerne giver dig mulighed for at høre nærmere om foreningens aktiviteter og stille spørgsmål om SMil og BDSM. Introduktionen varer fra kl. 18.30 til kl. 20.00, og fra kl. 20.00 er der almindelig medlemsaften. Deltagere i introen er velkomne til at blive til kl. 22.00 og tilbringe et par timer i selskab med foreningens medlemmer.

Melder du/I jer ind på introaftenen, er du/I naturligvis velkomne til at blive efter kl. 22.00. Ved indmelding på en fredagsintro er man ikke forpligtet af fredagens normale dresscode. Men tænk over det, inden du kommer. Stemningen løftes, når alle har gjort noget ud af deres påklædning. Se mere under “Medlemsaftener“.

Introaftener er gratis og uforpligtende. Du/I kan melde dig/jer ind på selve aftenen, eller vælge at forlade SMil København med en særlig oplevelse og en indmeldelsesblanket til evt. overvejelse.

Du kan ikke blive medlem uden at have været til en introaften. Er du tidligere medlem, kan du dog genindmeldes uden at have deltaget i en intro, hvis det er mindre end to år siden du meldte dig ud.

Du er altid velkommen til at skrive til os. Se kontaktsiden under Information for ikke-medlemmer.

For introductions in English, read here.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem