Intro

Aflyst indtil videre på grund af corona-situationen.

Har du lyst til at vide mere om SMil København, og er du fyldt 18 år, er det en god idé at komme til en introduktionsaften. Introaftenen er din mulighed for at se foreningen, og få mulighed for at melde dig ind. På øvrige medlemsaftener og åbningsdage er der KUN adgang for medlemmer og deres specielt inviterede gæster i foreningens lokaler.

Introaftenerne giver dig mulighed for at høre nærmere om foreningens aktiviteter og stille spørgsmål om SMil og BDSM. Introduktionen varer fra kl. 18.45 til kl. 20.00, og fra kl. 20.00 er der almindelig medlemsaften. Deltagere i introen er velkomne til at blive til kl. 22.00 og tilbringe et par timer i selskab med foreningens medlemmer.

Melder du/I jer ind på introaftenen, er du/I naturligvis velkomne til at blive efter kl. 22.00. Ved indmelding på en fredagsintro er man ikke forpligtet af fredagens normale dresscode. Men tænk over det, inden du kommer. Stemningen løftes, når alle har gjort noget ud af deres påklædning. Se mere under “Medlemsaftener“.

Introaftener er gratis og uforpligtende. Du/I kan melde dig/jer ind på selve aftenen, eller vælge at forlade SMil København med en særlig oplevelse og en indmeldesesblanket til evt. overvejelse.

Vi har introaften den 1. tirsdag og 3. fredag i hver måned kl. 18:45. Se de nøjagtige datoer i kalenderen.

Tilmelding nødvendig på: tilmelding.intro@smilkbh.dk

Intro foregår: SMil København, Skjulhøj Alle 57A, 2720 Vanløse

Du er altid velkommen til at skrive til os. Se kontaktsiden under Information for ikke-medlemmer.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem