Hvordan bliver jeg medlem

SMil er foreningen for alle med interesse for BDSM, blot de er fyldt 18 år. Vores rådgivning sender gerne materiale ud om foreningen til interesserede eller blot nysgerrige.

Du er velkommen til at besøge foreningen på en introduktionsaften. Disse aftener er ganske uforpligtende. Du kan melde dig ind på selve introaftenen eller få en indmeldelsesblanket med hjem og tænke over det. Så kan du komme tilbage en anden dag på en almindelig medlemsaften med den udfyldte blanket og melde dig ind. Læs mere her.

Vil du gerne være medlem, er det et krav at du deltager i en introduktion. Som nyt medlem har du mulighed for at deltage i de månedlige arrangementer for nyindmeldte, som vi kalder for Meetup and BDSM Basic. Her kan du lære nogle helt grundlæggende færdigheder. Meetup and BDSM Basic er et godt tilbud til dig i den første tid af dit medlemskab.

Kontingentsatsen er baseret på 3 måneders medlemskab, som er det, vi anbefaler ved indmeldelse. Når du fornyer medlemskabet, kan du vælge at betale for et år og derved opnå stor rabat. Eller du kan vælge variabelt kontingent, som er baseret på et lavere årligt kontingent suppleret med betaling, hver gang du besøger lokalerne. En god mulighed, hvis du af forskellige årsager kun kan besøge lokalerne få gange årligt.

Kontingentet er desuden baseret på at medlemspost sendes elektronisk.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem