PeerSub

PeerSub er en gruppe for submissive kvinder, hvor vi har mulighed for at lære hinanden at kende, udveksle erfaringer og støtte hinanden. Uanset om man er slavinde, tøs, masochist eller andet er man velkommen, så længe man mest ser sig selv som bund i BDSM regi.

Gruppen er tænkt som et trygt fristed, hvor vi accepterer hinanden og vores forskelligheder – og hvor man kan henvende sig med ting, det ellers kan være svært at få snakket om. Specielt som ny i miljøet (eller indenfor BDSM i hele taget) er der mange ting at forholde sig til og lære, og det vil vi også gerne hjælpe med.

Alle arrangementer finder sted i SMil Kbh.’s lokaler, så vi kan snakke BDSM i fred og ro, og vi mødes så vidt muligt en gang om måneden. Vi har et  et emne, vi tager udgangspunkt i, når vi mødes og snakker, og alle er velkomne med forslag. Derudover kan der finde foredrag sted, hvor vi eksempelvis har haft besøg af en sygeplejerske og en Domina.  Vi anbefaler at tilmelde sig vores mailingliste eller være på Kinkster for løbende at få nærmere besked.

Der er ingen dresscode.

Man kan deltage uden at være medlem af SMil, men ved arrangementer i SMil’s lokaler opkræves gæstepris.

Se vores kontaktadresse på kontaktsiden under interessegrupper.

Gem

Gem

Gem

Gem