Den Sorte Skole

Den Sorte Skoles mission er oplysning om BDSM i særdeleshed og seksuelle praktikker i almindelighed. Midlet er fascination. Vi hører oplæg om, eller ser demonstrationer af de ting, der fascinerer os.

Vi har blandt andet hørt seksualforskeren, formanden for Sex og Samfund, Christian Graugaard tale om et nyere medicinsk syn på det, som før kaldtes perversiteter. Joan Ørting har været forbi. Et medlem har holdt et fantastisk foredrag om et nyere syn på den menneskelige seksualitets oprindelse. Højdepunktet var da forfatteren til Den Frygtelige Sandhed og medstifter af SMil, Maria Marcus, modtog stående ovationer efter sit oplæg.

På den praktiske front har et af højdepunkterne været Master Class med demonstration af needle play, og vores efterfølgende skoleafslutningsfest.

Kom og lær noget om BDSM, om seksualitet – og om dig selv. Sort Skole afholdes normalt en tirsdag fra kl. 18:30. Det kan dog også være andre dage. Se datoerne i kalenderen. Varigheden er mellem en og halvanden time. Hvis du har et spændende forslag til noget, vi kunne tage op, hører vi meget gerne fra dig.

Se mail-adressen på kontaktsiden.

Gem

Gem