Perverted

Trampling

Vi sætter fokus på den perverterede leg. En gruppe hvor der skal være plads til at fylde numser med chokolade-skildpadder, hvor knive kan ses som sexlegetøj og hvor ingen løfter et øjenbryn over hvad du synes er sjov at gøre i dit Care Bear-kostume. Og hvis der er blod på gulvet så er den eneste passende kommentar “De tørrer vel op efter sig?”

Perverted er en legegruppe, og det forventes derfor at du allerede har en eller flere legeaftaler aftalt til et arrangement. Vi vil have en stram alkoholpolitik, alkohol kan først nydes efter ens leg er afsluttet og som en del af aftercare. Men har man en plan om champagne-leg, kan der gives dispensation for anvendelse i andre kropsåbninger.

For at give den bedste oplevelse for alle vil der ikke være lukkede rum. Det er fint nok at bruge et af de lukkede rum til sin leg, men til Perverted lukker man ikke dørene.

Perverted tillader at tage billeder af sin egen leg hvis alle deltagere er indforstået med det. Nogen gange er en leg bare for god til ikke at dokumentere.

Der er ikke nogen dresscode. Så om det er jeans eller Dr Frank’n‘Furter-kostume der passer bedst til din leg så er det op til dig.

Perverted er en lukket gruppe. For at deltage skal du skrive til os. Se adressen på kontaktsiden under interessegrupper. For at blive godkendt skal man inviteres til at deltage i et arrangement på prøve for at se om man passer ind. Hvis man ikke overholder gruppens retningslinjer eller ikke passer ind i gruppen vil man selvfølgelig få at vide at det ikke er muligt at deltage i fremtidige arrangementer. Gruppen forbeholder sig ret til at sige nej på forhånd.