Copenhagen FemDom Society

Copenhagen FemDom Society er et fristed, hvor Dominaer kan mødes, udveksle erfaringer og sparre med hinanden. Vi tilbyder et miljø, hvor både nye, uerfarne og rutinerede Dominaer kan føle sig trygge og få svar på evt. spørgsmål (der er ingen dumme spørgsmål!).

Alt foregår på frivillig basis, den enkelte Domina bestemmer suverænt over hendes egen slave/sub, og hvad han skal deltage i af aktiviteter og evt. fælles lege. Der er plads til forskellighed/grænser. Leg med andres slaver er kun efter aftale med slavens Domina.

Vi mødes hver den 4. torsdag i måneden, hvor der er mulighed for at møde ligesindede, sparre, erfarings og idé-udveksle. Der vil ligeledes være mulighed for at lege i mere lukkede/trygge rammer.  For at give mulighed for fri snak mellem Dominaerne, skal slave/sub opholde sig i et andet rum den første time, hvis han ankommer samtidig med Dominaen.

Temaer, fester og arrangementer besluttes løbende af de Dominaer, der kommer til torsdags møderne. Single slaver kan ikke deltage i torsdagsmøderne, da disse er forbeholdt Dominaerne med deres eventuelle slaver/sub’er.

Er du switch, er du som kvinde velkommen i vores gruppe, men kun som Domina. Der er som medlem af gruppen ikke mulighed for, at du kan switche til vores FemDom arrangementer, fester og torsdagsmøder. Er du ikke medlem af gruppen, kan du som kvinde selv bestemme, om du vil deltage i vores fester som Domina eller underkastet.

Hvis du er interesseret, er du velkommen til at henvende dig på vores mail. Se adressen på kontaktsiden under interessegrupper.