Copenhagen FemDom Society

 

 

 

Copenhagen FemDom Society er en lukket interessegruppe, hvor Dominaer kan mødes, udveksle erfaringer og sparre med hinanden. Vi tilbyder et miljø, hvor både nye, uerfarne og rutinerede Dominaer kan føle sig trygge og få svar på evt. spørgsmål (der er ingen dumme spørgsmål!). Det er ligeledes en mulighed for at lege i foreningens lokaler på aftener hvor der kun er Dominaer og slaver tilstede.

Domina med slave

Vi afholder hovedsageligt FemDom fester et par gange om året, men der kan også være FemDom cafeer, middage, mindre workshops og forkælelses dage, alt efter hvad Dominaerne i gruppen har lyst til. Alle har derfor mulighed for at give deres eget præg på gruppen og komme med gode ideer og forslag.

Vi er en lukket interessegruppe og man kan kun optages i gruppen efter et personligt møde med tovholderen.

Vi forbeholder os retten til at afvise folk, uden begrundelse, hvis gruppen er fyldt eller vi vurderer at man ikke passer ind i gruppens dynamik/sammensætning.

Særligt til slaverne:

Som slave, underkastet, submissiv, bund etc kan du komme på vores mail liste. Det betyder at du får en e-mail når der er arrangementer hvor single slaver kan deltage og/eller der er brug for hjælp. 

Det der oftest er brug for hjælp til, er når vi afholder fester. Det kan være hjælp til forberedelserne, under festen og oprydning efter festen af ca. 1 times varighed .

Kan du kun hjælpe i et begrænset tidsrum eller med specifikke opgaver, er dit tilbud om hjælp stadig værdsat. Der er altid god mulighed for at nyde festen, selvom man giver en hånd med. Er du en af de aktive hjælpere i gruppen, vil du også altid blive prioriteret, når der er rift om pladserne eller venteliste. 

Hvis du er interesseret, er du velkommen til at henvende dig på vores mail. Se adressen på kontaktsiden under interessegrupper.