SMil København

Mød andre med interesse for BDSM

I SMil København kan du dyrke aktiv BDSM i stemningsfulde omgivelser, som er indrettet til leg. Men vi mødes også for at snakke åbent om BDSM og alt muligt andet, og naturligvis for at lege med vores seksualitet. Foreningen er ikke et erotisk slaraffenland eller et kontaktbureau. Det er tilladt at spørge, men et nej skal respekteres. Diskretion er en ufravigelig regel, både for medlemmer og for gæster. Det sikrer trygge rammer for alle.

Vi har en simpel regel om, at alle bedes tænke over deres påklædning for at være med til at skabe en god stemning for aktiv BDSM. Se mere under “Medlemsaftener”. Foruden de almindelige medlemsaftener har vi introduktionsmøder for interesserede samt  foredrag, fester og andre aktiviteter for vores medlemmer.

Gæsteordning
Som medlem af SMil kan du medbringe gæster i SMil København. Et gæstekort koster 60,- kr. Du står inde for, at dine gæster overholder de regler, der gælder for SMils medlemmer omkring diskretion, adfærd i foreningens lokaler etc. Du skal være til stede i lokalerne samtidig med din gæst/dine gæster. Samme gæst kan max. besøge SMil København tre gange. Ønsker gæsten derefter at komme igen, kræver det tegning af medlemskab. I det regnskab tæller gæstens deltagelse i åbne fester og arrangementer ikke med.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem