LatexLogen


Duften, lyden, det visuelle udtryk. En krop indhyllet i latex og den forvandles til en stor erogen zone! Det stramme snærende latex, der omfavner din krop, bevægelseshæmmet nægtes huden at ånde frit. Den løse latex, der smyger sig om din krop og kærtegner dig, selv ved den mindste bevægelse. Den indædte trang og det dybt følte behov, for igen og igen at iklæde dig, pakke dig ind i dette vidunderlige materiale? Genkender du dig selv??Så er DU velkommen til at deltage i LatexLogens eksklusive arrangementer.

Formålet med LatexLogen er at samle latex-, gummi- og regntøjsfetichister i en intim, erotisk og stemnings fyldt atmosfære hvor friheden til at leve sin fetich ud, i selskab med ligesindede, står i centrum.

LatexLogens arrangementer henvender sig derfor KUN til erkendte latex, gummi- og regntøjsfetichister der har lyst til og mod på, aktivt at deltage i disse former for arrangementer hvor nøgleord som gensidig respekt og sikkerhed sættes i højsædet!

LatexLogen er en lukket gruppe i SMil København som to gange årligt kalder andre inkarnerede Gummi-, Latex- og Regntøjsfetichister til åben samling, se latexlogen.dk.

Se også vores mail-adresse på kontaktsiden under interessegrupper.

Gem