Hyggereb

Hyggereb

Hyggereb holder pause i øjeblikket.

Hyggereb er for dig der gerne vil hygge dig med at binde eller blive bundet. Om du er begynder eller øvet betyder mindre, men du skal selv kunne det du gerne vil, der er ingen undervisning. Du skal også selv medbringe en bindepartner.

Hvis du gerne vil undervises eller finde en bindepartner, bør du i stedet besøge Peer Rope Copenhagen.

Vi mødes som hovedregel den anden onsdag hver måned. Tjek dog altid kalenderen for eventuelle ændringer og aflysninger før du tager afsted.

Vil vil også gerne have at du sender en mail hver gang du ønsker at deltage. Senest kl. 17 samme dag. Årsagen er den simple at hvis vi ikke selv skal binde, er der ingen grund til at køre til vanløse, hvis der ikke kommer andre.

På hyggerebs-aftenerne er døren og baren åben fra kl. 19.30 til kl. 20.00. Herefter lukkes både bar og yderdør, så vi alle uforstyrret kan hygge os med vores reb. Dørene mellem rummene forbliver derimod åbne hele aftenen. Du kan altså ikke forvente et privat legerum.

Vi har ingen dress code, der er ingen begrænsninger for udfoldelsen, med eller uden tøj, når blot vi tager behørigt hensyn til hinanden.

Hyggereb er en lukket gruppe, hvilket blot betyder, at vi gerne vil snakke med dig, inden du kan deltage. Dels for at sikre gruppens kemi og dels for at undgå at vi bliver for mange i lokalerne. Vil du vide mere, hører vi gerne fra dig. Send os en mail.  Se mail-adressen på kontaktsiden under interessegrupper.