Calm

Calm, er en lukket gruppe målrettet CG/l (også kendt som DD/lg). Vi tilstræber at skabe et frirum, hvor caregivers, littles og middles er i et trygt miljø, hvor der kan snakkes, udveksles erfaringer samt afprøves teknikker med sin partner. Der er rum til alle uanset om man er erfaren, nybegynder, par eller single.

Uanset om du identificerer dig som little, middle, caregiver, mommy, daddy – eller bare har lyst til at gå på opdagelse i CG/l så er der mulighed for både ping pong med ligesindede og besvarelse af evt. spørgsmål. Der er plads til alle, uanset hvilken rolle du ønsker, eller om du er top eller bund udfra denne.

CG/l står for Caregiver/little og er en dynamik der kendes både uden -og indenfor BDSM. En overordnet betegnelse for relationen/legen kan sammenlignes med D/s eller D/s-lignende dynamikker. CG/l i sin rå basis, består af følesesforbindelse imellem top/bund, der bygger på omsorg. I den her gruppe ligger vi op til, at blande CG/l med BDSM.

Ønsker man at deltage i gruppen bedes man kontakte gruppen på vores mail. Når man ankommer første gang som deltager, er man med til en kort intro, før en egentlig aften begynder. Arrangementer og fester arrangeres af gruppens ledelse, men alle medlemmer opfordres til at foreslå temaer mm.