SSV-aftener

SSV står for “Søgende Særligt Velkomne”, og alle kan deltage, hvis de er søgende, hvad enten det er efter faste eller løse legerelationer, en kæreste eller måske blot dialog.

På SSV-aftener vil man i døren blive tilbudt armbånd, hvis man ønsker at deltage i konceptet og være åben for at blive kontaktet af andre, der som en selv er søgende.

Husk det altid er ok at tage kontakt og lægge op til en dialog, men det er samtidig også altid er helt ok at sige nej tak.

Farver på armbåndene:
  • Sort = Top
  • Hvid = Bund
  • Blå = Switch
  • Grøn = Ny

Der bæres ét enkelt armbånd for præference samt evt. et grønt hvis man samtidig ønsker at signalere man er ny. Grøn kan også bæres alene og signaler her blot, at man er ny og åben for dialog.

Kalendersætning

SSV-aftener vil blive annonceret i vores kalender i god tid inden arrangementet finder sted.

Praktisk info

Bemærk venligst, at man naturligvis er velkommen til at kontakte en person med et grønt armbånd, men vedkommende skal behandles med ekstra respekt uden at være anmassende, da vi gerne vil holde på vores nye medlemmer.

Der vil ikke være guidance undervejs, men den der udleverer armbåndene, står naturligvis til rådighed med besvarelse af eventuelle spørgsmål.

Eftersom SSV finder sted på en almindelig medlemsaften, er tilmelding ikke nødvendig.

Vi ønsker alle søgende en rigtig god fornøjelse med det nye koncept, husk venligst at levere armbåndene tilbage efter brug.