Medlemsaftener

Der er medlemsaften hver tirsdag og hver fredag fra kl. 20. På en medlemsaften kan der ske alt eller ingenting – det er op til medlemmerne. Der er mulighed for at sidde og snakke om BDSM (og alt andet), ligesom man kan trække sig tilbage til et af vores legerum, hvor mulighederne er mangfoldige. Baren lukker tidligst kl. 23.00 om fredagen og 22.30 om tirsdagen, og tit bliver nogle medlemmer til meget senere på natten.

Dresscode
Tirsdage er der ingen dresscode. På fredage er der dresscode, som er BDSM, fræk, festlig, forførende eller fetich. Om fredagen tages der ligeledes ekstra hensyn til de legende medlemmer. Det betyder dæmpet samtale i baren.

Ud over medlemsaftenerne har SMil København forskellige grupper, der mødes på andre dage med forskellige temaer. Se mere under “Grupper”.

Den Sorte Skole

Den Sorte Skoles mission er oplysning om BDSM i særdeleshed og seksuelle praktikker i almindelighed. Midlet er fascination. Vi hører oplæg om, eller ser demonstrationer af de ting, der fascinerer os.

Læs mere: Den Sorte Skole

Lørdagsleg

Lørdagsleg er målrettet de legende medlemmer. Det betyder, at man skal være aktivt legende som par. Par fortolkes bredt, således at også f.eks. trekanter forekommer. I perioder med afslapning før og efter lege skal der tages hensyn til de legende. Husk også at det er lørdag aften og du er i byen. Klæd dig derefter.

Yderdørene lukkes kl. 21. og har man ikke en legeaftale senest når dørene lukkes, har man ikke mulighed for at blive. Baren vil heller ikke nødvendigvis være åben efter 21.15.

”Single-aften” i SMil den 4. fredag i måneden

En hel del medlemmer – også nye – kommer i SMil for at finde en potentiel legekammerat eller partner. SMil har afholdt et par succesfulde og velbesøgte single-fester, og dem kommer der sikkert flere af (initiativet er frit!). For at styrke singlernes muligheder for at mødes, udnævner vi udnævner vi den 4. fredagsaften i måneden til ”Singler særligt velkomne”.

Ikke fordi det kun er singler, der er velkomne, men på de aftener er der bare større sandsynlighed for at løbe ind i andre singler i foreningen. ”Singler særligt velkomne”-aftener er markeret i kalenderen.

Gem

Gem