Grupper

SMils Interessegruppers aktiviteter er meget forskellige. Nogle af grupperne handler meget om aktiv BDSM, mens andre drejer sig mere om information eller har mere sociale formål. Når der nævnes, at en gruppe er lukket, så betyder det at man skal godkendes af dem, der står for gruppen. Oftest aftales det, at man deltager én gang på gensidig prøve. Det lyder mere mystisk end det egentligt er.

Grupperne søger måske blot at sikre en tryg atmosfære på aftenerne eller styre en rimelig kønsfordeling, men forhør dig selv hos de ansvarlige (kontaktpersonerne). Nogle af medlemstilbuddene er ikke etablerede interessegrupper, men blot koordinerede, tilbagevendende arrangementer. Interessegrupperne er en af SMils stærke sider, da det giver en bred vifte af tilbud, som medlemmerne selv står for. Det er generelt det, der kendetegner SMil: En forening for medlemmerne, skabt og drevet af medlemmerne.

Åbne og lukkede grupper

 Åbne grupper

Åbne interessegrupper er grupper, hvor man kan komme uden forudgående aftale. Nogle grupper
har selvfølgelig nogle krav til alder, seksuel orientering, aktivitet, men hvis man kan identificere
med gruppen, så kommer man bare når de holder arrangementer.

 Lukkede grupper

Lukkede interessegrupper i SMil København er ikke så lukkede som navnet antyder. At grupperne
er lukkede, betyder i de fleste tilfælde blot, at gruppen gerne vil overvåge medlemstilgangen til
gruppen, så man kan nå at få integreret nye medlemmer i gruppen, inden der kommer endnu flere
nye. Hvis du gerne vil deltage i en af de lukkede grupper, så skal du blot skrive til dem på deres email
adresse som du kan finde på kontaktsiden.

 Workshoppen

I SMils Latex- og Læderworkshop er det åbent for alle at lave redskaber og latexbeklædning. Vi laver piske, manchetter, halsbånd, latexbeklædning – ja, kun fantasien sætter grænserne. Vi har alt værktøjet, så det koster kun materialerne. Gode skabeloner og nogen erfaring haves, så er du uerfaren i læder- eller latexarbejde, er der hjælp at hente.

Læs mere: Workshoppen

 Fotogruppen

Billeder siger mere end 1.000 ord, dette gælder også inden for BDSM- og fetich-verdenen. Gruppen er åben for alle, der kan li’ at lave billeder, og ikke mindst dem, der kunne tænke sig at få lavet nye billeder.
Læs mere: Fotogruppen

 SMug – stedet for unge SM’ere

SMug er SMil Københavns ungdomsgruppe for alle unge, der har lyst til at dyrke SM blandt jævnaldrende. Om du er S’er, m’er, switch, til det hele eller bare til det halve, totalt erfaren eller et spædt nyt skud er SMug stedet for dig, hvis du er mellem 18 og 35 år. Det er dog tilladt at være over 35 år, hvis partneren er under.
Læs mere: SMug

 Dark Sensibility

Dark Sensibility er en gruppe af erfarne SM-folk i alle aldre, med færre eller flere års erfaring i det sorte univers.

Gruppens mål er, at fremme samt styrke trygge og klare rammer for seriøse og afklarede SM-folk,
hvad enten disse er dominante, masochister eller submissive.
Endvidere at behandle hinanden med respekt og acceptere menneskets forskellighed, samt deres
seksuelle præferencer.
Læs mere: Dark Sensibility

 LatexLogen

Duften, lyden, det visuelle udtryk. En krop indhyllet i latex og den forvandles til en stor erogen zone! Det stramme snærende latex, der omfavner din krop, bevægelseshæmmet nægtes huden at ånde frit. Den løse latex, der smyger sig om din krop og kærtegner dig, selv ved den mindste bevægelse. Den indædte trang og det dybt følte behov, for igen og igen at iklæde dig, pakke dig ind i dette vidunderlige materiale? Genkender du dig selv?
Læs mere: Latexlogen

 Peer Rope Copenhagen

Peer Rope Copenhagen (PRC) blev etableret i 2010 og er en åben interessegruppe i SMil København, hvor vi typisk mødes 1. søndag og 4. onsdag i måneden. Formålet er at tilbyde kvalificeret bondageundervisning, samt et trygt sted at mødes og binde for alle SMil-medlemmer og deres gæster (jfr. SMil’s gæsteregler).
Læs mere: Peer Rope Copenhagen

 Nawa

Nawa betyder reb på japansk og hentyder til, at i denne gruppe er det reb-bondagen, der er i fokus. Om det så er japansk bondage eller andre former, betyder mindre, så længe det er rebet og passionen dertil, der er drivkraften.
Læs mere: Nawa

 SMag

SMag (SMils Alle-Gruppe) har som mål at arrangere 3-4 årlige fester for samtlige medlemmer af vores dejlige forening. Kontakt os hvis du har spørgsmål, forslag, ris eller ros til vores fester. Se kontaktsiden under interessegrupper.

 Copenhagen FemDom Society

Copenhagen FemDom Society er et fristed, hvor Dominaer kan mødes, udveksle erfaringer og sparre med hinanden. Vi tilbyder et miljø, hvor både nye, uerfarne og rutinerede Dominaer kan føle sig trygge og få svar på evt. spørgsmål (der er ingen dumme spørgsmål!). Alt foregår på frivillig basis, den enkelte Domina bestemmer suverænt over hendes egen slave/sub og hvad han skal deltage i af aktiviteter og evt. fælles lege.
Læs mere: Copenhagen FemDom Society

 Kvinder på Toppen

Kvinder på Toppen er en lukket interessegruppe for Dominante kvinder som beskæftiger sig med D/s og med særlig interesse i CFNM dynamik.
Medlemmernes erfaringsgrundlag er varierende fra erfarne Dominante til mindre erfarne, fælles drivkraft i gruppen er dedikationen til dominansen og en stringent interesse for CFNM.
Læs mere: Kvinder på Toppen

 MasterGames

MasterGames er en lukket interessegruppe for Dominante Herrer med deres slavinder. D/s er i højsædet, og alle deltagere forventes at deltage aktivt. Der er således mulighed for gensidig inspiration, udveksling af erfaringer kun fantasien sætter grænser. Der kræves derfor stor gensidig tillid mellem Herrerne, så medlemskab af gruppen vil være baseret på invitation.

Gruppen vil jævnligt afholde åbne D/s-aftener med dresscode, hvor alle Dominante Herrer og deres submissive er velkomne, der kan dog være begrænsning i antallet af deltagere.

 Dominatio

Dominatio er en lukket interessegruppe der beskæftiger sig med dominans og D/s med fokus på det psykiske. Medlemsskab er baseret på en meget høj grad af gensidig tillid, og man kan derfor kun blive optaget ved invitation. Gruppen vil jævnligt afholde åbne tema-aftener med forskellige dominans-emner, hvor alle er velkomne. Afhængigt af temaet kan der dog være begrænsninger i antal deltagere eller at man skal opfylde nogle forudsætninger, fx at man skal komme som par.

 SMash!

SMash! er SMil Københavns gruppe for transkønnede, lesbiske og biseksuelle kvinder, der tiltrækkes af hinanden. Vi vil med jævne mellemrum afholde legeaftener og andre arrangementer som praktiske workshops, filmaftener og fester. Arrangementer vil blive annonceret i kalenderen.
Læs mere: SMash!

 Spanko!

Spanko! er en åben interessegruppe i SMil-København, som henvender sig til alle spankofile medlemmer, der har en særlig interesse i alt der har med ”klassisk” spanking at gøre: Gammeldags opdragelse, adfærdskorrektion, rollespil, konsekvens, over-the-knee spankings, korporlig afstraffelse, domestic discipline, brug af gammeldags remedier som spanskrør/tawser/paddles/hårbørster/bælter, skammekrog, eftersidninger og andre tilsvarende herligheder.
Læs mere: Spanko!

 Sort-Mingle

Sort-Mingle er en interessegruppe for par og singler, som er åbne for nye relationer inden for BDSM, det være sig en uforpligtende legerelation, en fast playpartner eller måske en primær.

Der vil under vores arrangementer vil være mulighed for såvel partnersøgning som fri leg, og de der deltager må være indstillet på, at det altid er ok at spørge på en respektfuld måde, men det naturligvis også altid er i orden at sige nej tak.
Læs mere: Sort-Mingle

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem